Kulkutunniste Suomenlinnan asukkaille

Suomenlinnan asukas, näin haet kulkutunnisteen lauttaterminaalin asukasporttiin:

Täytä sähköinen hakemuslomake Suomenlinnan Liikenne Oy:lle. Maksa kulkutunnisteen hinta 5 € Suomenlinnan Liikenne Oy:n pankkitilille FI87 1660 3001 1994 40. Käytä viitenumeroa 14805. Jos maksaja on eri kuin kulkutunnisteen hakija, ilmoita siitä sähköpostilla Suomenlinnan Liikenne Oy:n toimistoon osoitteeseen slloytoimisto@hel.fi.

Kulkutunniste postitetaan hakemuksessa mainittuun osoitteeseen, kun maksu näkyy tilillämme. Alaikäisen henkilön hakemuksen täyttää huoltaja.

Jos muutat pois Suomenlinnasta, palauta kulkutunniste Suomenlinnan Liikenne Oy:n toimistoon (yhteystiedot alla). Kulkutunnistetta ei saa luovuttaa seuraavalle asukkaalle, vaan uuden asukkaan on tehtävä henkilökohtainen hakemus omalle kulkutunnisteelleen.

Kulkutunniste on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa tilapäisestikään kenellekään toiselle. Väärinkäyttötapauksissa kulkutunnisteen hakija on vastuussa seurauksista.

Kadonneen kulkutunnisteen tilalle voi ostaa uuden Suomenlinnan Liikenne Oy:ltä. Suomenlinnan lautoilla ei myydä kulkutunnisteita.

Huomaathan, että kulkutunniste ei oikeuta matkustamaan lautalla, joten muista pitää mukana voimassaoleva matkalippu.

Lisätiedot:
Suomenlinnan Liikenne Oy
PL 53266
00099 Helsingin kaupunki
p. 09 310 21000
slloytoimisto@hel.fi
www.suomenlinnanliikenne.fi